Cennette Huri Yerine Pompacı Nuri ile Karşılaşmak

Valla Aynen Başlıktaki Ruh Halindeyim Şu an, dokunmayın Alo? Okuyucu garibim bugün..

Hiç Severken Terk Ettiniz mi ? Yada tek edildiniz mi ? yıllar önce ben terk etmiştim,

Halen daha neden yaptığımı neden olduğunu bilmiyorum; Atilla ilhan güzel söylemiş “insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı” öyle işte, bir kaç gündür bir arkadaşımın söylemlerimde geriye götürdü beni bir şey de diyemedim bu açılımına ne desem diye düşündüm deli gönül coşmak istedi Cesur yürek atıfta bulunmak istedi sustum birden konuşamadım bir şey diyemedim, o seneler önceki yaptığım şey doğrumsuydu yanlışıydı bilmiyorum ama şu anda düşüncelere daldırdı neyse mesaj gönderdim biraz önce… aslında kalpler birbirine bağlıyken beyin herke için en iyisi olacak çözümü bulmuştu.. hayırlısı olsun, arkadaşım sanada :)


Dün gece garip bir rüya gördüm aynen konumuzla ilgili uzun zamandır görmediğim birisi sanki dün yanımdaymışçasına sanki hep yanımdaymışçasına rüyalarımın içinde kol geziyordu, bir bilgin derki; rüyamızda gördüğümüz herkesin kendimizin olduğunu ? nasıl yani diyorum bilinç altında yaşadıklarımız aklımızda zihnimizde yaşanılanların bir birleşesimi yoksa harbide o anı yaşıyor muyuz bir şekilde, işin ilginç tarafı rüyamda gördüğüm kişi bu aralar Kıl olduğum birisinin kızı olarak görünüyordu nasıl yani diyemeden edemiyorum ama o kadar özlemişim ki sanırım pek de umursamıyorum, en uzun suren rüya 12 saniye imiş saptamasını çürütmek üzere bilim adamlarını (güzel ve alımlı olanlarını) yatak odama davet ediyorum.ya ben 12 serden bir bilyona yakın rüyayı birbirine ekliyorum ya da bu bilim adamlarının denek grupları rüyalarında erken boşalıyor. valla öyle lan, ben dün gördüğüm rüya baya uzundu öyle kısa falan değil nasıl 12 san yani.., kendi üstümde yaptığım bilimsel araştırmalar gösteriyor ki, saat 7 ile 8.30 arası her beş dakikada bir uyanıp saati kontrol ederek, 5 er dakikalık uzun uzun anlatabileceğim rüyalar görüyorum. rekorlar kitabi yetkilileri uyuyor mu Alo ?


rüya biter yalnızlıkla
yalnızlıkla biter rüya


Ed… Ne diyeyim ben sana..


heyecanlıyım aslında neden ve nasıl bilmiyorum ama heyecanlıyım. hatırlıyorum bu kadarını. kapı açık, hafif bir ışık vuruyor merdivenlere, geleceğimi biliyor olmalı...

Tam orada son basamaktayken aralanıyor kapı. işte orada evet orada. özlemişim. bu kadar uzun bir süre yada bilemediniz uzun oldu ama kısa dün gibi bir sürede birisini özlemek sağlıklı mı? normal mi? ya da özlem değil de ben gene mi abartıyorum acaba? eğer ben abartmıyorsam, bu ev hali görünümü içerisinde, dağınık saçlar, ev kıyafetiyle bu kadar da güzel görünmesi normal mi? özlemişim evet boşuna kendimi kandırıyorum, uzak durmak lazım biraz belki de, gözlerine, minicik burnuna, dudaklarının kıvrımına baktıktan sonra çok zor değil mi? çok zor..



Sarılıyım en azından. bu normal sınırların en üst sınırı sanırım. hoş buldum. bulduklarımdan çok mutluyum emin ol. iyi ki buradasın. karanlık. bir sis perdesi doluyor ve griye çalan puslu bir ışık üzmesi içerisindeyim. bir metre ötesi yok. biliyorum ki hemen arkasında o var. elimi uzatıyorum, kayboluyor uzattığım yeri göremiyorum. bir adım daha ileriye atmaya korkuyorum. kaybolurum diye. olduğum yerde elim ileride avuçlarım ona dönük, açık. yardım bekliyorum sanırım... tutacak mı?



kırmızı bir koltuk. iki kişilik. önümüzde bir ekran, mutlu kılacak, ileride yeniden ve yeniden izleyeceğimiz bir gösteriyi izliyoruz. güldüğünü sarsılan omuzlarından anlayabiliyorum. başı dizimin üstünde, elimi nereye koyacağımı bilememenin rahatsızlığını hissediyorum. saçları geliyor aklıma, oynuyorum saçlarıyla, arada espri şart: hani ben de yok ya, görünce dayanamıyorum. omuzları sarsılıyor yeniden. kokusu burnumda, derin bir nefes alsam diyorum ve hep içimde kalsa. bir rüyanın içerisindeyken uyumak mümkünse uyumak istiyorum. kokusuyla. çok mutlu uyumak ve öylece uyuya kalmak. ama mümkün değil. yine kendisi oluyor. evet abartmamışım, her haliyle güzelmiş diyorum giyinip geliyor da dışarıya çıkarken ne kadar da güzel göründüğünü hatırlıyorum, ilk zamanlarını. arada bir cam, bir kaç insan ve bazı bazı bir kaç dolap. ama orada, görebiliyorken, ne denli büyük bir açgözlülükle, içercesine izlediğimi anımsıyorum...



insanlar geçiyor çevreden, nasıl baktıklarını görüp beni kıskandıklarına emin olduğum için mutlu oluyorum başkalarının kıskanç bakışlarından. benimle olduğu için çok mutluyum. bensizken belki bin defa yaptığı her şeyde sanki kendisi yapamazmış gibi düşünüp, bir bahane bulduğum için mutlu olarak elimi uzatıyorum. bazı bazı kırmıyor da eli elime geliyor ya iyi ki eli elimde, yoksa karşıdan gelen bir sürücünün anlık dalgınlığına kapılmamak imkansız. tutup çekiyor beni.
karanlık. sis perdesi. aptalca bir kaç espri. konuşacak konu bulunamadığında doğan kız çocukları. bir kaç kaçamak bakış. gene karanlık.




gözümü açıyorum. rüyaymış. titriyorum, üşüyorum mu ne? ateşim var. telefonu almak için kalkıyorum. başım dönüyor. kafamda da bir garip dumanlı hal. anlamsız. telefonun ışığı gözümü alıyor.

çağrı varsa diye bir umut. ya da en azından bir sms belki? Evet Sms var Sultan Koralay'dan

Aynen Şunları Yazmış..

“En Güzel rüya sana gelsin bu gece, en özlediğin alışıkta bırakamadığın tatlı insan girsin rüyana, iyi geceler zuzu”

Bu mesajı görünce şok oldum hemen yazdım sultana nasıl yani diye içine mi doğdu ben neler gördüm sen nasıl dileklerde bulunmuşsun??


Ve sonramı


hastayım sanırım.


anneme gidiyorum, hastayım sanırım.


neyin var? üşüttün mü?


ramak kaldı anne. bütün vücudumda halen kokusu. geçtiği her yerde başka bir beraberlik isteğiyle yanıp, yeniden üşüyorum. nerede olduğunu görebilmek için etrafıma bakınıyorum, başım dönüyor.



yok ki.




Bye..

Yorum bırakmak ister misin? !

Herkesin Süper Kahraman Oldugu Dünya

yalan dünya. her şey bomboş. hancı sarhoş. yolcu sarhoş.. aynen öyle valla

Neden bazı insanlar verdikleri sözde durmaz…hem sözünde durmadıgı gibi sonra buldugu mazeret sonucunda kendisini haklı çıkarmaya çalışır neden a.q. ? anlamıyorum artık, herkes bir yalan dolan peşinde ve verilen sözler havada uçuyor inanıp güvensen açıkta kalacaksın oda ayrı konu şimdi nedir abi bu ? şimdi söz vermek zor degil zaten dilin kemigi yok söylüyor o zor olan verilen sözün tutulması degilmidir, verilen sözler istek küçük olsun isterse büyük olsun, ya onuda geçtim öylesine söylensin veya iki gözüm önüne aksın, anam avradım olsun, yemin ederim ya gibi laflarıda peşinden getirip bir dramatikliğe yol açmıyor mu?

şimdi verilen sözün yerine getirilmemesinden sonraki dönemde de insanda bu beni önemsemiyor gibi bir hisde bırakmıyor degil hani, bu hissin yoğunluğu kişiden kişiye değişir tabi çokta sikimde dediğim kişilerden bu olayların azlığı ve çok taktığım insanlardan bu yöndeki eğilimlerin olmasında no oluyo lan ? diye de sordurmuyor degil hani.. çok kızıyorum çok şimdi söyle bir laf var “söz ağzımdan çıkana kadar esirimdir, ancak agzimdan ciktigi an ben onun esiriyimdir” söz verince bence hedef alınması gereken şeyde bundan ibaret olmalıdır aslında, şimdi benim çok güvendiğim bir kaç kişiden bu şekilde verilen sözlerin yerine getirilmemesi onlara olan güvenimizde zedelemekle de kalmadı bundan böyle geberiyorum deseler ben olmam yani, günümüzde dalavere, yalancılık, hokkabazlık o kadar ileri gitmiştir ki, eskiden "yapacağım" denilen şey yapılırken, daha sonra "söz veriyorum yapacağıma" şekline dönüşmüş en sonunda, anam avradım olsun yemin ederim..


ulan bana söz verip yerine getirmeyince anan avradın mı yapılıyor?? kardeşim bir söz veriyorsanız tutun tutmayacaksınız da söz vermeyeceksin, verdiğim borçları topluyorum bu ara her tel görüşmesinde kardeşimle başlayan o anı geçiştirmek için yarın hallediyorum haftaya hallediyorum gibi konuşmalar canımı sıktı bir araba parası kadar alacağım var halen sağdan soldan simdi ben bunların kafasını kırıp parayı almasını bilemez miyim pek tabikîde ancak yemin ederim artık koca bir yazık diyorum.. adam gibi adam sözünde durur ben onu bilir onu söylerim.. valla bundan sonra yapacağım şudur.. bu tür insanlardan uzak durulması gerekir ve hiç acımadan afişe etmek gerekir ki başkalarının başını yakmasın bu kişiler.. afişe edileceksiniz hemde itinayla!! amına kodumun yerinde çok güvenilen insanlardan bu denli bir duruma düşürülmenin tarifi yok olamaz okuyucu..


Ramazana ramak kala artık derler ya içkinin dibine vurdum diye, fazla dagıottım blog dan da uzak kaldım haliyle arkadaş canımı sıkıyor bu ara herkes kızlar bir ayrı dert erkekler bir ayrı dert olmuş insanları anlamak kadar zor bir zanaat yok zaten herkes mi bir garip bendemi sorun var böyle mıknatıs gibi çekiyorum bunları anlamak imkansız neyse artık..


Erkek arkadaşlarımın büyük bölümü benimle çok kız arkadaşım var diye ilgilenir sürekli arar sorar kanka ne yapıyoruz bu gece nereye kopuyoruz tabi sonrasında kardeşim hatun varmı, kardeşim su kızı tanıyormusun, tanıştırsana yada nasıl biridir bıktım a.q. silin telimi rehberinizden tanıyamadınız mı halen beni? ulan pezevenkmiyiz a.q. yemin ederim buradan duyuruyorum öyle bir şey sezdiğim tüm Abaza arkadaşlarım bitireceğim tüm arkadaşlığımı sizinle!!! uğraşamıycam tonla arkadaşa sahip olunca bir ton sorunda hırla oluyor tabikide, bugün seyi düşündüm ulan diyorum ben bu hayatta Mutlu muyum yada ne yapıyorum hayatın neresindeyim diye, kim mutlu ki ? dedim sonra cidden öyle…


Ömer Hayyam şarapçı abimiz demiş bir zamanlar

Beni yaratan kim ? Sen

E ne yapacagımıda yazmışsın önceden..

öyleyse günah işletende sensin bana

o zaman ne gerek var cennet ve cehenneme


1300 senelerinde yazılan bu dizelerin 2009 da da halen değişmediğini görmek ne kadar güzel değilmiş.. ??? :))


Sendemi Mümtaz amca ?? ( Mümtaz Saosyal )

gazete de yazısını okuyunca nasıl yani dedim duraksadım ilk önce, Kürtlerin Türkmenlerle yer değiştirmesi fikrini sunuyor apaçık, amcacım sen profsun nasıl bu şekilde bir yorum yapabildin anlamak imkansız yani ne diyeyim ki neyse diyeyim susacagımımı sandın yanıldın ? onca olay gördük, yaşadık, duyduk, ettik. yorumlar yapıldı, çözümler önerildi. hatta en "kafatasçı" zihniyetlerin en "vahşi" önerilerini bile okuduk, dinledik. bence bu çözüm önerisi en kafatasçı çözüm önerisinden bile daha sığdır. ne tarihi, ne sosyal, ne de coğrafi gerçeklere bu kadar aykırı ve saçma bir yaklaşım bilmiyorum. sormazlar mı adama "prof. ünvanını bakkaldan mı aldın" diye? yok. sormazlar valla.. Burası türkiye dimi, pışık.. hatta türk kizlari gitsin rus kizlari gelsin, ruslar dursun italyanlar hoplasin, almanlar gülsün fransizlar sevişsin" filan diye de önerilerde gelir bak yakında hahaha :D pokemon kartı gibi insan değiştirmek isteyen zihniyetten çekiniyorum yemin ederim…


Pack Shot programında dün MC Donalts ın bir ton değişik çocuklara yönelik reklam ve kamera arkası çekimlerini izledikten sonra ramazan a az kalmışken yine başladı bizim colacılar dedoşlu nineli reklamlara, türlü türlü fantastik reklamlar ile karşımıza çıkan kola üreticileri ne hikmetse ramazan ayında hedef kitleyi değiştirip böyle ağlak sulu zırtlak dedeli nineli reklamlara yöneliyor nedeni e biz duygusal insanları büyüklere saygı dedeler tontiş nineler hep sempatik gelir. e be güzel kardeşim sen namazında niyazında Allah ın gariban ninesine dedesine bir yıl cinsel içerikli çağrışımlı reklam seyrettir. sonra ramazan gelince. ağlak nine için sofraya bir tabak daha koy ülserden midesi kevgir olmuş dedeye kola içir.

adam mı sikiyonuz ulan demez mi o dede, bastonu kafanıza geçirmez mi o nine?

reklam yazarı çizeri olmak ister deli gönül tokat manyağı yapmak ister birilerini hahahah :))



Yorum bırakmak ister misin? !

Suya Atılmış Aspirin Gibiyim, Hoşurtulu ve Paramparça..;)

Garip Bir rüya gördüm Noluyuz Alo ??


Hava böyle bulutlu, Kapalı bir Orange Counrty sabahı, dairemdeyim, adı üstünde rüya, O.C.’de, evim de var, böyle blok, bloklar olur ya filmlerde görürüz, öyle bir yer yani, kapıcımda var ha ;) kapıcı geliyor, yeni tasinmisim herhâlde ki, böyle tanışma tripleri falan yapıyor herif ama kapıcı böyle recep ivedik gibi bir şey ayı lan bu diyorum hatta, oturuyoruz kapının onune tavla oynamaya basliyoruz, barcelonalıyım ben diyo kapici ayı, aa diorum Barcelonayı severim cok messi falan iyi çocuktur mazlumdur, ama sahada savaşçıdır falan diyorum,woww oooo diyo ben de Barcelonalıyım, ulan ne hareket cakti Messi Manchestera diye basliyoruz muhabbete, tavlaydi, Kahve, caydi oyle takiliyoruz, sonra icerden bi sesler, çıtırdılar (krispy Degil Lan) tikirtilar geliyo sanki, giriyorum iceri, ohaa bir anda ortalik karisiyo, böyle kapidan camdan pencereden adamlar daliyo iceri operasyon tribinde simsiyah giyinmisler zenciler falan, boyle kirmizi lazerli tufekler falan hassiktir, bi bakiyorum fbi,csi, hassiktir diorum, ortalik bembeyaz oluyo sonra, sis bombasi falan da atiyo ibneler, nooluyoruz falan demeye kalmadan, dolaptan benim boxerlarimi cikariyo adamlar valla, toplayip gidiyolar, ben arkalarindan, durun lan ne yapıyorsunuz manyakmısınız , versenize olum boxerlarimi diye bagiriyorum falan ama, dinlemiyolar ki tabi, bi anda kayboluyolar anlamıyorum, jack sparrow geliyo sonra kılıcını çekip boxerlar diyo diyo, aldılar diyorum sonra o lavuk ta kayboluyo, bizim barcelonalı kapici geliyo, nooldu abi falan diyo, ibneler boxerlarimi aldi yaaaa diye dert yaniyorum adama, siktir et abi giden boxer olsun falan diyo, gitti boxerlar diye uyaniyorum...;))) hala da anlamis degilim ne diye toplayip gittiler.…. ;))



Dün Fb Maçı öncesi, ellerimizde kokoreç ekmeklerle, cero nun elinde sucuklu ekmek var, gecenin bir yarısı lunaparka gitmek gafletinde bulunduk ki can sıkıtısı bu kolay degil :). akabinde "hadi lan, var mısınız lan" nidaları eşliğinde çarpışan otolara bindik. bir elde kokorec ve sucuk ekmek diğer elde çarpışan oto direksiyonu "mehehe..gulp..mehehe" diye tıkınarak çarpışıyoruz. o esnada karşı arabaya öyle bir koymak ki karşı araçtaki arkadaşın ekmeğinin arasından sucuğun fırlayarak öbür aracın ön farına yapışması. kahkaha krizleri eşliğinde ağız dolusu kokorec ekmeklerin ağızdan düşmesi, boğulma tehlikesi atlatmak. sucuk ön farda bir müddet daha çarpıştık ve sucuğun düşüremedik iyimi. midesine de bu sekilde yapıştı diye kızla sabaha kadar dalga geçtik ne gündü hahaha :)))



haberler gırla dönüyor yine, neymiş efendim anneler barış yapmışlar falan, üç beş tane kuyruğu kısık pe-kaka yandaşı itin şerefsizin "bunda ne varki? anlaştılar işe anneler, ne olacak? o onu vurdu bu bunu vurdu. ama oldu bitti. ölen öldü kalan sağlar bizimdir" gibi amı götü sikik bir "çağdaşlık, modernleşme gösterisidir bir kaç gündür herkesin agzında geçiniz bunları geçiniz…




Dün Gece Denizli Fb Maçı Tam bir fiyaskoydu, 2 gün oynandı maç haha 40 dk gitti ışıklar romantik olduk sonra 4 saat oturmusuz kıçımız ağrıdı falan, :) gollerin biri 9 ağustosta diğeri 10 ağustosta atıldı :) bakmak lazım tarihe, 2 güne yayılan kaç maç vardır. jenaratörlerin çalışması için şehir şebekesinden elektrik desteğine ihtiyaç duyduğunu öğrendiğimiz maç. hadi cahil milletiz diyelim de bu kadar da değiliz yahu, jenaratörün ne işe yaradığını ne amaçla kurulduğunu biliyoruz. kim bilir neler oldu hem sadece o böelgenin elektirigin gitmedi ve işten yeni çıkarılan bir stad görevlisinin gelip 40 dk dır ugrasılan adamların yapamadıgı arızatı 2 dk da halletmesi gibi garip olaylar da olmadı değil haha neyse aldık 3 puanı :)



burger king'e girin karlı chicken bu nasıl reklam yahu igrenç ilk gördüm sendemi brütüs dedim, türkçenin mına koydunuz yani, girin chicken ne lan bu ? gözümüze tecavüz etmekden zevk mi alıyor bu reklamları çıkaranlar ? bana ne lan


BÜLENT ERSOY.. senden nefret ediyorum.. bunuda söylüyyeyim iüreniyorum seni görünce, Mustafa Topaloğluna Havale ediyorum hatta, dönek demişti sana hahaha o gelir hakkından

yatıyorum bye

Yorum bırakmak ister misin? !

Panama Bandıralı Kuru Yük Gemisi Gibiyim, Her An Bir Kazaya Karışabilirim

Güllüşahhh Sana Ne olduu diye haykırasım var, Güllüşahı anlatmıştım okuyucu

Bknz..http://irasare.blogspot.com/2009/07/kzgn-kumlardan-sv-nitrojene-atlamak.html


Gülo şu anda Şu Modda : hayaaaaaaat beeeeeni neeedeeeen yoruyosuuuunn ;)))


İşte o Güllüşah Trafik Kazası Geçirdi,( Şükürler Olsun ki İyi Şu Anda Az Çok Ağrıları Olsada ) Her ne oldu nasıl oldu ise, bilmiyorum ancak tel bildiğim bir şey var, “sakınılan göze çöp batar” hesabı sürekli çevresi tarafından beğenilen takdir ediler sürekli övgüler alan, bir o kadar da güzel bir kalbe sahip güloya NAZAR değdi, şaşaalı bir şekilde güllüşah aynı güllüşah ama :) böle yatakta falan frapan (ekstra süslü,ekstra havali ) haline aynen devam ediyor hahaha :)) yeni koymuş olduğu fotolardaki huzurlu, durgun ve dinlencem rahat bırakın huleynnn tarzı sakinliginede fazla inanmamak gerekir, ;)


Varlığınla mutlu etmekle kalmıyor, zekanla büyülüyor aynı zamanda, sevecenliğinle huzur veriyorsun insana, bu şekilde değer verilesi ve sevilesi bir görüntü üzerine senin bu durumda olmanı ilk gördüğümde baya üzülmüştüm, ancak fotolardan sonra üzüntümün yerini daha başka duygular aldı hele o F.Aker yokmu koptum

yani o derece, bu arada F.Aker güllüşahın Saz arkadaşlarından, elimden çekeceğin var söyleyeyim, Gülo yatakta dinleniyor e haliyle insan trafik kazası geçirmiş bir boyunluk ve yorgun düşmüş bir beden ağrıları var neyse, F.Aker resimlerde öyle bir pozlar vermişki gülonun bazen tepesinde bazen bacaklarını sallıyor falan anlamadım nasıl bir tarzı var hahahah :)


Şimdi Güllüşahı önemli kılan ne bu kadar diye soranlar da olacaktır efenim onun açıklamasını yapayım hemende soru işaretleri kalmasın, insan bazen kendi kendine soruyor aslında bende soruyorum güllüşahı önemli kılan ne ? insanın içine işleyen bir gülüşü var, Mesela öyle hayatımızda mutlaka birisi olmuştur belirli dönemlerde, sebepsiz dostça, arkadaşça. hiçbir iyiliği, güzelliği dokunmasa bile o insan sevilir. aslında nedeni de bilinmez. iyi birisi, seviyorum işte dersin. bu bile yeterlidir. çoğu zaman sevmek için sebep aramayacaksın. sevdikçe sevilirsin. yok yok o berbat klişeyi yapmıcam, yapmam;) seveceksin sadece, fazla güvenmeyeceksin ya da bunu belli etmeyeceksin. bazen o kişinin bir bakışı, bir gülüşü bir sürprizi herhangi bir şey işte küçük şeyde olabilir yeterlidir. onun için basit olabilir lakin sen buna çok anlam yükleyebilirsin.. belki de budur sebebi, dile getiremiyorsundur. değerli olduğunu ona değer verdiğini hissetirirsin vb..

Misal..
- seni niye seviyorum “bilmiyorum” Güllüşah.
+ Delimisin? güzelim sen.
- “biraz”!, olsun yine de seni seviyorum. hahahaha ;)


F.Aker’den kurtaracam seni bu arada merak etme hahahaha :D "supermann bizii kurtaar"

F.Aker’inde güllüşah a refakat sırasındaki düşüncesi “her şey bomboş. hancı sarhoş. yolcu sarhoş” buydu herhalde hahaha ;))

:)) F.akeri de tanımıyorum gebertecek beni bunları görünce hahaha, Neyse Teşekkürler onada Güllüşah ı yalnız bırakmadığı için Kötü Gün Dostu..

Güllüşah ı ALLAH Sevdiklerine Bağışladı, ve şu anda az çok ağrıları olsada iyi durumda, gerçi o hareketli yerinde duramayan insan ne kadar daha o yatak’da kalır bilinmez, Bağlasan Durmam diyebilir her an :))

Çok Çok Geçmiş Olsun Gülom… O Yüzün Her Daim Gülümsesin.. Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar ulaşır, dilden çıkarsa kulaktan öteye gitmez

Gözlerin bir şeyler gördüğü surece durduk yere üzülmezsin.üzülecek bir sebebin olduğu surece göreceğin her şey senin için bir sebep olacaktır..


BU Kanatlı Melek Gibisin İŞte...


benden öte bir ben var bende,
"ben" demiyor, önce "sen" diyor,
bakıyor çevresine,
ve diyor "neden"...

 
Yorum bırakmak ister misin? !

Üstümü Başımı Parçalayıp Caddelerde Kollarımı Açarak Ambulans sesi Çıkarmak İstiyorum.

Windows Media Playerimde, Cem Karaca – “Beni Siz Delirtsiniz” müziği eşliğinde başlıyorum dizelere müziği dinlerken harbiden delirmişim bende, ne kadar dolmuşum o kadar gıcık olduğum konu var ki ? O kadar İsyan edesim varki bugün bunları yazayım ben fırsattan istifade,

"Allahım sen akıl dağıtırken senden kaçanlar, şimdi beni mi buluyorlar sistematik olarak?!"

Neyse Ben buradan sesimi duyurmak istiyorum açıkçası,


Benzin fiyatlarıyla, kedinin fareyle oynadığı gibi oynanırmı lan ?, Merkez bankasının başkanı konusurken neden titrek gibi konusuyorsun düzelmeni istiyorum!, döviz kurunun da kıçıyla başıyla oynadınız felaket zararda millet alo?, Arkadaşım Mahmut, 325 lira borcunu hala ödemedin. o göt, yavşak gülümsemenle ortada dolaşacağına bir an önce gel borcunu öde ipnetor herif. aynen sende şahin amına kodumunun yerinde 1 ay dedin 2 sene oldu bankamıyız göt herif, Sevgili yan Komşum ismini bilmiyorum yenisin daha, senden istirham ediyorum . leş gibi kokuyorsun çok afedersin, burnumun dibi direği sikildi, git bir duş al a.q., Sevgili alt komşum sana gıcık oluyorum Akp yi Övüpte Şimdi Akp Düşmanı Olmanı bir dünya din konusunda yalan yanlış anlatımlarını kaç aydır ebemi sikiyosun, götünde çıbanlar çıksın oturama, Burger King o nerede o Eski whoperlar, her siparişten sonra arayan bir kız var memnun musunuz diye soruyo arama lan artık!!! uludağ limonata'nın şeker düzeyini eski haline getirin, Turkcell Reklamı Merak ne güzel sey diyen o 3 kız hepinizi sikeyim Bitsin artık o reklam yırtık dondan çıkar gibi çıkmasınlar, metin ali feyyaz film çevirsin izlemek istiyorum. sevgili Çamlık Özsüt, tomas'ın fiyatını düşür hayvan gibi zam yaptın artık yiyemiyorum, Digiturk Hayatımı siktiniz kapattırıcam sizide ulan, Mahalledeki Market Para için götünü bile satarsın bütün ürünlerinin tarihi geçmiş yeter lan yeni ürün al, Doritos panço nun ilk çıktıgı zamanki baharat tadını istiyorum, Tarkan yine Oynama şıkıdım yakalarsamlı müzikler yapsın dinleyelim, Fenerbahçeye laf eden ali, sakine, gözde, hande hepinizi FENERBAHÇE siksin, işiniz yokmu lan sizin beni her gördügünüzde Fenerbahçe muhabbeti açarsınız yavşaklar, Dogum günümü unutup aylar sonra hatırlayanlar hepinize ayıp diyorum, yazıklar olsun konuşmayın lan, O damacanada mastürbasyon yapan gerzek sana laf bulamadım a.q. öküzü, Tavuğa tecavüz edip ceza almayan sapık horozlar ellesin seni, Bodrum karayolunda beni sollayan Kırmızı Ferrari götün yiyorsa aynı güçte araçla gel artistlik yapma, hepsiburada.com aldıgımız cihaz 3 gündür gelmedi. cihazı sibirya'dan mı temin ediyorsunuz mına koyim.


OH BE RAHATLADIM..



şu el titremesiyle daha neden yazıyorum farkında bile değilim ama klavye tuşlarına bastıkça birşeyler oluyor gibi.. düşünüyorum bazen neden böyle gidiyor diye.. belki karmadır ya..

karmam sıfıra düşse de düşmese de çok da sikimde, kalan sağlar bizimdir...

"hayır yani ben mi anlatamıyorum yoksa sen mi anlayamıyorsun?"



"tanrriimm beenn naaptiim da bunlari cektiriosun?"

karşılıksız değil dimi çünkü bunlar..


ya da ne bileyim ille iyilik yaparak cennete gitmek midir olay ?
daha öncesinde bir bok yemesen neden kötü gitsin herşey..



Duyun bu ses iyi kulak verin bunları iyi okuyun lan yobazlar, atm'den para çekme işlemi sırasında çenesini ilen neredeyse omzuma dayamak suretiyle işlem yaptığım ekranı seyredenler, dolmuşa binmek üzereyken önce itekleyip sonra kapıdan benimle aynı anda girmeye çalışanlar, market kasasında para vermek için beklerken alışveriş arabasıyla durmaksızın dürtenler, insanda delirme hissi uyandıran başlıca kişilerdir.


Bahsi geçen bu insanlar, özellikle bazı dönemlerde, karşıma çıktıklarında ise, filmlerdeki saldırıya uğrayan bir sokak çetesinin sorunlu ve saldırgan elemanı edasıyla, aniden arkamı dönüp bileklerinden tutup burkarak, önce yere yatırıp sonra karınlarını defalarca tekmeleme isteği de uyandırırlar!!! adam olun lan ne insanlarsınız???


HADİ MAÇ BAŞLIYOR..

DAHA GÜZEL GÜNLERE ELELE… BYE

Yorum bırakmak ister misin? !