Çobanın Hayat Görüşü Keçinin Kıç Deliği Kadardır

Gecenin körü ve dügünler dernekler dogum günü partileri derken, zaman bulup blog sayfamın başına geçebildim nihayet, biraz içim hüzünlü, biraz içim sinirli, biraz , biraz işte var birşey ler neyse yazıcam işte du1 ;) başlık süper dimi ahahahah :)
yazın sıcagı temmuzun ortasında oturmuşum pc basına haftanın ilk günü piyasalar güzel gibi falan çalışan dayısı ile kafa bulan yeğenle aramızda geçen konuşma...
- dayıcım napıyon?
- çalışıyorum.
- çalışmaktan bıktıysan bıktım yaz 3635`e gönder. nah biter şarkısı cebine gelsin. böyle esprilere maruz kalacağımı hiç düşünmemiştim ahahahaha :)) kimin yegeni hahaha kopardı kız sabah sabah :)


1212310022ask_1237673251
Son zamanlarda etrafımda o kadar çok aşk acısı çeken var ki? bazen susuyor söyleyecek birşey bile bulamıyorum , hele birisi varki hayatımdaki en önemli kişi, gerçi onun blog okuyacagını sanmam ama ben buraya yazayım birşeyler hahaha :)
eski sevgiliyi unutmak lazım ama nasıl ?; sürekli olarak eski sevgilinin adını anmayıp, ona dair izler bulmamaya çalışmakla olur bu. ona dair izleri silmeye çalışırken, başka bir tenle aynı yaranın üzerine çizik atılması kaçınılmazdır. çünkü boşluk anında, acın dinmemişken sığındığın en, eski sevgilinin devamından başka bir şey değildir. bundan dolayıdr ki, her şeyi zamana bıakıp, kendinle başbaşa kalmayı denemek, bu süre zarfında acını evcilleştirmeye çalışmak, yapabileceğin en aklı başında davranış olacaktır. öyle ki zaman, en unutulmayacak acıların körelmesine neden olan, en derin acıların üstesinden gelip, yaşamı devam ettirme zorunluluğunu hatırlatan güçlü bir kavramdır. ve umun ki güçlüdür zaman, bu acıdan. hıms.. :D
ask_acisi_ile_aglayan_gozler -kimisinin kalbi kırılır, içi ezilir, gönlü yumuşar vs vs...bunlar doğal sendromlardır ve aşkın doğasında vardır.insanların birbirlerini beğendiklerini düşünüp tanıştıkça uzaklaşmaları doğal bir süreçtir ve tatlı hatıralarınızın tadını çıkartmak varken yan etkilerle zaman kaybetmek büyük ziyan olur...anılarınızın tadını çıkartın!
-kimisi emeğine, zamanına, parasına üzülür ki eğer öyle bir durumda iseniz bir kere daha düşünün zira o emeğin paranın ve zamanın çoktan aldınız karşılığını, mutlu oldunuz ve krediniz bitti, "game over" ya yeni jeton atarsınız başka oyuna ya da bırakır gidersiniz. giden jetona üzülmek oynayıp eğlendiğiniz oyunu geri getirmez.
-son ve çok nadir olarak kimilerimiz tutkuyu tadar gerçekten , uyumu yakalar, bozulmamış ve tarif edilemeyecek olanı yaşar ve gerçekten kaybeder.onlardan birisi iseniz eğer cam kenarlarında yağmuru izlemekten, parklarda oturup onu düşünmekten ve tutkuyu, aşkı, sevgiyi ve mutluluğu hayal edil üzülmekten vaz geçin artık.size geri de gelse, siz ona geri de dönseniz aynı uyum asla var olmayacak tekrardan. aramaya devam edin...
püf nokta ise aşk acısını dindireyim derken bünyedeki duyguların da yitip gitmesine fırsat vermemek. ahaha ciddiyim :))
üff canı sıkılanlarda baya fazla hep derim gereksiz insanlardan bizim bünyelere geçen bir ruh halidir bu, bir şeyler yaşanmış bitmiştir birileri gelir uzatırda uzatır sana ne a.q. valla hayatımıza sokacagımız insanları hep derim güzel tanıyalım sonrada üzülmeyelim bakın bana hahahhaa :) bumudur budur ? hı ?
facebook Bu facebooktaki test olayına da kıl oldum ha ikide bir nottifikeyşınlar vır vır vır..
sadrazamın hangi taşağısın? testini çözdü ve sonucu sol taşağısınız çıktı. ?? hahahaaha
Başka işiniz yokmu kardeşim sizin ne ayaksınız ya :)))
totosgy3 başbakan recep tayyip erdoğan'ın "kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya" diye ailesini suçladığı küçük münevver ’in, artık devlet erkanında baskılarıyla ailesinin iyice susturulmaya çalıştıgını düşünüyorum.. ve başbakan bu nasıl söz yahu ??? sen başbakansın..????
hayir anasini sikiyim bir arkadasimin evine gidiyorum diye katledilmeyi mi hak ediyorum?
kızlarımızı eve kapatmak yerine gaspçı, tecavüzcü ve katiller için bir çözüm üretsek sayın başbakanım? devletin görevleri içerisinde halkın birlik ve bütünlüğünü sağlamak, onların güvenli bir ülkede yaşamasını sağlamak yok mu?
hayir dincilerin ahlaksiz olmasi diye bir olay var pek prim vermezken simdilerde gittigim cami'ye bile gitmez oldum lan sayenizde. beni de islamdan allahtan iyice soguttunuz ya allah belanizi versin..
174024
Hani "güzel adam" derler ya, işte öyle bir güzeldi, Vedat Okyar, bir bir giden efsanelerden bir diğeri, kanser bizleri bir kez daha gafil avladı aslında, bir fenerbahçeli olarak mekanı cennet olsun diyorum... öbür tarafın büyük transferi olarak ta ekliyeyim…
Dügün dernek yazasım gelmedi bildiginiz kafa şişirici yerler işte hahah sıcakta takım giymek çok sıkıcıydı yazın evlenmeyin lan hahaha :))) neyse mutluluklar,
Ez den gi’yem dünyanın en tatlı numune varlıgı sende iyiki dogdun iyi eglendik şaka maka…
Güllüşah senden cevap gelince yazıcam üstünde durdugum bazı seyleri :)) haha sen demiri attıgın yerde biraz daha zaman geçir agustos a az kaldı.. ;)
Uykum geldi Bye….

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share

3 Yorum:

Adsız dedi ki...

YORUM KUTUSU SORUNU ÇÖZÜLDÜ :)

İRA dedi ki...

Şükür hallettim bugün teşekkurler haha :)))

Ceren KOÇ dedi ki...

Yeni template süper bu arada :)

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN..