Seni Gidi Havasi Kaçmiş Yan Yatmiş Patlak Teker Kılıklı Şahsiyeti Gerzek Seniiii

Blog sayfamın, yeni tasarımını tamamladım… Neyse durmak yok yazmaya devam aslında yazacak çok sey var, Damacana ile masturbasyon yapanımı ararsın, komsunun tavuguna tecavüz edip vurulanımı, kızkardeşine tecaviz edenimi, 70 lik birisinin 17 lik almasını vs.. neyse ben blog tasarımı üzerinde çalışırken bu konularda eskide kaldı bu konulara “yorumsuz” diyeyim aslında benim böyle söylemlerim pek nadirdir.. bir başlarsam o biçim başlıycam neyse…

Eski sevgilisinin eşyalarını satan bir kız çıktı dünden beri piyasaya, reklam olduğunu birinin söylemesine gerek kalmadı. “gittigidiyor” isimli web sitesinin reklamı oldugu kesinleşmiştir bu arada onuda belirteyim, bence son zamanların en çok ses çıkaran viral marketing (gizli reklam kampanyası) çalışması için bir hanım kızımızın gerçekleştirdiği olay, iyide ses getirdi hani her blog da her sosyal paylaşım alanında bu geçiyo.. haaaa mert orada damacana şişesini unutsaydı ve bu kızcağız bunu deşifre edip, damacana'yı satsaydı önemli olurdu.. hahahaha koptumm neyse reklam işte…  aslında olayın sonucu basittir. türk insanı duygusaldır. ezileni sever ki bugün en basitinden, hükümet ten sosyete ye kadar ülke de kendini gösterir. haykıran ezikleri sever memleket. başa geçirir, öper alnına koyar. “gittigidiyor” bir fake atmış. çok mu? 

“Felipe Massa” Çok talihsiz bir kaza yaptı hafta sonu, inanılmaz bir kazanın şanssızı kendisi de diyebilirim, 
Hayati tehlikeyi atlatmış ancak sol gözündeki hasarın boyutu bilinmemektedir. umarım iyileşip eski günlerine dönersin severdim seni felipe küçük adam… ama seneye f1 diye birşey olursa seni şampiyon olarak görmek ister deli gönül  ne iyide olur…

Haberturk sayfalarındaki haberlere yapılan kullanıcı yorumlarını okumanızı tavsiye ederim öle böle degil yarıyor adamı mesela bir örnek
haber : ingiliz matematikçi düz gösteren ayna icat etti.
yorum : arkadaşım yaptın da eline ne geçti..
hahaha :))) daha bunlar gibi neler var, canınız sıkıldıgın da siz bir ugrayın…

Merak ne güzel sey ne güzel sey merak ?? bu nasıl reklam zırt pırt cıkıyor her kanalda digiturk “dizimax” de bile “fringe” izlerken bir anda çıktı yuh dedim burayada mı dadanmışlar neyse cevap veriyorummm… fazla merak heyecan uyandırır…. yar…var yer misin ?? en sonunda beni de delirttiler, sinir katsayımı artırıyorlar. hele bir de yırtık dondan çıkar gibi çıkmıyorlar mı tam reklama girerken! allah'ım aklıma mukayyet ol! seda sayanın pepsi reklamı gibi ıyyyyy Pepsi’den soguttular!!!

Karadeniz insanı bir başka olur( Bende Karadenizliliyim ), heleki icatları insanı hem güldürür hemde düşündürür,  Sigara Yasagına Çözüm getiren bir karadenizli vatandaş buyrun hahaha :))
hala gülüyorum..:))
Bir arkadaş var benden büyük baya, ALLAH’ı yanlış tanımasıyla sadece namaz kıldıgı için kendisini adam sanan Din hakkında bir tane bile bilgiye sahip olmayan, bir çok eski fetullahın bile onlardan olma adamları ben begenmiyorum Atatürk ü övüyorum diye Atatürk’ü ilah yapmışsınız sözlerinde ve söylemlerinde bulunan kişiyi ALLAH’ıma havale edip, dinime küfür eden müslüman olsa..

- ne olacak bu herşeye adını karıştıranların durumu? diye sormak istiyorum..
hatta bu kişi, Kuran-ı Kerim içerisinde geçen ayet lere bile aynen harfiyen söylendiginde gösterildiginde bu çeviri yanlış diyebilecek kadar körleşmiş yobazlaşmış bir cahillik örnegi göstererek ilmihalleri okuyacaksın onlar dogru seklinde körleşmiştir.. Ulan Kuran da yazmayan bir şeye neden inanayım Müslüman isem Kitabım Kuran-ı Kerim degilmi alla alla yapmayın bunu
şimdi şöyle düşünürsek, islam dini hristyanlık vs. gibi değildir, dinin kuran'da belirtilen kuralları gereği kişinin kendisine ve allah'a olduğu kadar ailesine, yakınlarına, topluma karşı da sorumlulukları vardır.. bu 'ben dinimi kendime göre yaşıyorum başkalarını ilgilendirmez' diye sıyrılınacak bir durum değildir.. yaa yaa.. yok öyle!.."

kendine göre kurallar uydurup işini gelmeyenleri yoksaymaktansa açık açık çıkıp "ben müslüman değilim" demek daha dürüstçe sanki..
Yani Allah ile Kul arasına girilmez, ki dinimiz bunu açıkca belirtmiştir, kendilerini ultimate müslüman ilan etmiş gerzeklerin, ihlal ettigi bu kural her allahın günü karşımıza çıkmaktadır…
Bu arada ben su anda dinden konuştum ya yazdımya Din den çıktım bu öküzlerin gözünde, tabikide onlardan yaşça küçük olmam zekamın daha çok çalışması onlarda kompleks de yapıyor böyle söyleyince de çocuk gibi küsüyorlar..
ALLAHIM SABIR…

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

Sorma Öyle Dinciler Var Başımızda, 3g reklamına olan yorumuna çok güldüm :))

İRA dedi ki...

Sorma Ne Çekiyorsak bunlardan çekiyoruz.. Sinir katsayımı arttırıyorlar alıştık artık o kadar çok ki hurafeciler "he" deyip geçiyoruz, :))

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN..