Fantezide Artan Mesafeyle Birlikte Azalan Detaylar Çıkmazı

andrewpearce-4988ec231097f

En çok korkutuğumuz şey nelerdir ? genelde yalnız kalmak, gelecek kaygısı, başımıza gelmesini istemedigimiz bir çok şey sıralanabilir aslında, işin özünde en çok saklanan olgu da aslında korkutugumuz şeyleri zaten yaşıyor olmamız degil mi ?

bugun etrafımdaki 3-5 kişinin korkularını gözlemledim 2 saat süren muhabbette sadece korktukları seyleri sıraladılar, gelecek ten tutunda neler neler, hepsinde bir kaygı ve endişe ama gel gelelim bu korkuları için pek te birşey sarf ettikleri yada çabaladıklarını söylemek yersiz, aslında korkularını yenmenin en büyük kazanımı onların üzerine gitmek degilmidir, kişiye göre değişir birisi ailesini birisini iş hayatını arkadaşlarını sevgilisini eşini bahaneler dizerek anlatıyor suçlu onlar yani korktuklarının başına gelmesindeki yeganen sebebleri yüklüyorlar birilerine..

bende sorarım arkadaşım eşşek arkadaşım, o eşi o işi sen seçmedin mi? senin seçimlerin dogrultusunda gelişen olayları başkasına mal etmek de ne ? anlam vermek güç diyorum ki çuvaldızı kendinize biraz batırın tabi ben deniz sustum pek sustugum görülmez nadir dir mesela bir tüyo sıkılırsam konusmam genelde en sonunda bu arkadaşlarımın yanında da susarken bir anda yeterrrrrrrrrr diye haykırdım, konustunuz dinledim simdi siz beni dinleyin çıt istemiyorum,, tabiki pis koydum hayatla ilgili suskun bir tavuk gibi haklısın deyip evlerine yollara koyuldular.. canım dostlarım biraz olsun kendinizi sorgulayıp yargılayınız eminim ki suçlu sizsiniz evet siz bunu anlayacak bilecek ve ona göre adımlar atacaksınız yanlış yapmayan insan var mı söyle ? yok… önemli olan devam ettirmemek başarılar size kocaman günün oscarınıda verdim size hadi bakalım kıyak olsun..

Cem garipoğlu halen yakalanamamış, magdur kızın babasına bile halen tehditler geliyormuş, bu tehdit eden zınnıklar birazcık empati yapsalarda öle konussalar ya bu babaya??? sen kızının basının kesik çöpten cıktıgını görsen ne hissedersin?? dünyaları yıkardın degil mi ha babam haaa koçlarım benim!!!!!! zor değil cem garipoğlu'nu yakalamak. cep telefonu haberleşmesini, ailenin para trafiğini takip edip, kaçtığı ülkeyi tesbit edip, oranın güvenlik teşkilatı ile irtibata geçip tepesine binin arkadaşım AKP yönetiminin siyasi istikrarsızlıgından kaynaklanıyor bu durum tüm Türkiye Ayağa kalktı halen nesine bekliyorsunuz ??? bu ülkenin bir istihabarat teşkilatı yok mu, bu ülkenin bir güvenlik teşkilatı, kolluk kuvvetleri yok mu, bu ülkenin farklı kanallardan ulusal güvenliği ile ilgili kurumları yok mu? var. bunları harekete geçirilse ve devletten çok devletmiş gibi davranmaya çalışan garipoğlullarının üzerine gidilse cem yakalanamaz mı? gayet yakalanır!!! kaçmak konusunda saddam hüseyin'den başarılı olduğu kesin. güven duygumuz zedeleniyor. toplu olarak. halk olarak. rahatsızlık veriyor bu çocuğun elini kolunu sallaya sallaya dolaşması. o kızın resmine bakamıyorum!!! nasıl uyuyabiliyorsun aslanım sen?

IMG_7922 bugun birşeyi daha fark ettim, fark eden adam oldum bugun vesselam :))) farkında olmak iyidir herşeyi, böle yemin ediyorum su söyledi yemin ediyorum bu böyle yemin ederim böle söle o bu pok püsür.. arkadaşım bu insan bu insanlar yalan söylüyordur bunu böle bilesiniz dilleri pelesenk olmuş gibi osssurur durur yalan söyler bunlar, güvenilmezin önde gidenidir birde, anam avradım olsun diyende bir garip aşk bestesidir, onlara lafım yok onlar daha büyük yalancı güvenilmezlik hissi veriyorsunuz bana olum vallahi billahiiiiiii :) ALlah canımı alsın diyede ekleme yapmazlarmı kıl oluyorum pezevenk surekli yemin billah ediyor musaf carpsin :)) o yeminlerin bir zaman sonra g.tüne gireceğini bilse öyle cömertçe dökmez ağızından azıcık cimri davranır insan.. :)))

small_monkey business

Yakisikli, tipisiz bazen tiipili, zengin ama gurursuz erkeklerin kazanmaya yüz tuttugu bu dünyadaaaa, hic bir attribute'u olmayan, yada olması için çabalamayan, dogru duzgun bir kariyere sahip olmayan (britanyanin kopekligi sunar: if you are so smart, why aren't you rich?) fakir, ayrica yeterli stabil dusunce yapisina sahip olmayan (salak olarak basta nitelendirdigimizin altini bilahare cizmek isterim yarar var anladın ?? bende öle düşünmüştüm) ayrica son kale olarak guvenebilecegi yakisiklilik olgusuna bile sahip olmayan bir erkekten ne beklenilir ki koca bir hiç…….?


Sadece iliskileri baza alarak bunların bulundukları mahiyetlerde de degil, genel olarak ya zekamiza ya konumumuzu(yada cenemize, dolayli olarak) ya arabamiza (paaaaaara!) ya kariyer saplantimiza (paraaa!) yada tipimize bakarken bu evladimiz bunlarin hicbirine sahip olmadan reddedilme ustune reddedilmelerini (is, iliski, yasam.) gururuyla birseyler yaptigini soyleyerek, yada geri cekilerek kendisini kandirmaya devam edecek, hic bir halta yaramayan hayatini yasamaya devam edecektir.


tamam ayrica kabul de etmek istiyorum altını yinede çizerekten sozde hayal urunu bir insan icin bu kadar harf israfi (olurmu olmazmı tartısmalarından sıyrılmak açısından); yapmakta dunyanin en akillica seyi olmayabilir Kabul bak. lakin bu hayal urunu gibi gozuken bir cumle veya daha az sekilde dalga gectigimiz insanlarin varligindan dolayi hala sol frame'i ve hatta hayatimizi bacak arasindaki namus, durustluk, gururla yenilme dolduruyor. hatta futbolda bile yasadigimiz sanli yenilgileri, yenildik ama ezilmedik basliklarini hatirlamak icin 20 yildan daha fazla geriye gitmememiz gerekmiyor.


kotu yani!!!. Birazcık Çeki Düzen Azıcıkta olsa devir değişti gelişin hadi bakalım sol sag sol sag vesselam

Annemin bu akşam odam için kısa tezi süperdi halen gülüyorum, son söz bitirmiştir

- odanın dağınıklıgıgından bıktım artık karıncalar basacak börtü böcek yuva yapacak . giyimine özen gösterip saçları jölelemeyi biliyorsun odanı toplasana o short un ne işi var orada.. su kaybolan fransa ucagi kesin senin odadan cikicak! :))) puhauahuauha

İyi Geceler… ira kaçar

>Az küfür ettim.. :) Anladı o

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

teşekkurler süper yazı

İRA dedi ki...

teşekkurler :)

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN..