Saba Kahkahası ile Karanlıktan Koşarak Gelen Kızı Gördükten Sonraki Ruh Halinin Vermiş Olduğu Gazla Muadili Olma Hayali

hey okuyucu.. accaayip uyku burhanı eşliginde yazıyorum, aklıma takılan ve buraya kusmak istedigim seyler var doldum yani baya doldum.. Saba kahkası tümer ha :)))

20080608131913 Şİmdi nereden başlıyayım diye düşürken, bir kadının en yüksek ulaşacagı mertebelerden birisi olgunluk sanırım, birde bakımlıysa tamam, hülümsediklerinde göz kenarlarında beliren tek tüy çizgiler, genelde kestane yada koyusu tercihen saç rengi, kırmızı ojeler revaçta, ince bel ve ta tak diye ses çıkaran topuklu ayakkabıları ile bütünleşmiş bu güzide kadınlarımızın en büyük eksikleri “güven” duygusu, heleki boşanmış ve hayat tecrübesi de eklenmişse bu özelliklerine, anlayışlı kadın yerine daha fazla görecegimiz insanlar genelde güvensiz ve iyice süzen konusurken bile sözlerini iyi seçen ve genelde de hep hata yapan ve neden hep den diyenler çoğunlukta.. genelde bu kadınlar kendilerinden küçük erkeklerle yaşarlar ilişkilerini, tercihler saygı duymak lazım, tabi her genç erkegin de fanzatisizidir bu, tabi bu kadın tiplemesine eklemedigim kültür kavramınıda alırsak beklentilerimiz artacak ancak; beklentinin aksine genellikle çirkin,aptal,cahil adamlarla beraber olur bu kadınlar, sonrada sanki yeniden hayatın onları yendigini düşünüp yine hata yaptıklarını sanıp bundan sonra kesinlikle bu sekilde yapmam diyede ögütlerler kendilerini,

475x729 gel gelelim ki, genç erkeklerle yapılan tercihlerindeki en büyük yanlışları ise, yada söyle diyeyim ki neden bu sekilde bir tercih yapmak istediklerine, tabikide iki gönül bir olunca samanlik seyran olur sözünü hatırlatırım fazla derinlere dalmayacagım, bunları neden bugun yazıyorum aslında hımmm bu tariflerime uyan bir insanın hayatını nasıl karattıgını manevi hatta maddi yönede yıkılmasının bugun gözlemledigim sekilde yaptıgı yanlış tercihler ve seçimlerinin kurbanı olması yuzunden hayatını alt üst etmesi buna neden oldu diyebilirim. genellikle seks üzerine kuruludur bu ilişki. genç erkek bazen sevdiğini söylesede yoklukta iş görür hesabı olgun ablayla takılmaya devam eder. olgun abla ise kısa zaman sonra kesinlikle aşık olur. genç erkek kişisi uzun zamandır bir ilişki yaşamamış hele hele de seks yapmamış ise erken boşalma denen illetin mutlaka önlemini almalı hatta viagra, levitra gibi erektil disfonksiyon tedavisinde kulanılan ilaçlardan hazır bulundurmalıdır. böylece erken boşalsa bile sayıca üstünlük kuracağından olgun ablanın gözünde daha bir saygı görür. zaten zaman ilerledikçe bunlara gerek kalmaz. derken artık ilişki tamamen fuck buddydostluğuna dönüşür. genç erkek sadece canı sikişmek istediğinde ablayı aklına getirir. zaten eleman çıtır bulduğu ilk fırsatta ablayı tarihin tozlu yaprakları arasına kaldırır telefonlarını siler bir daha da görüşmez.

33 30 lu yaşların sonunu yaşayan bir kadın ve 20 li yaşların ortalarında pşan bir erkek arasında gecebilecek seylerde, kadın anlaşılmaya çalışmaktan yorgunken, erkek de hiçbir zaman anlayamayacağına henüz kanaat getirmemişken, ortak bir sosyal noktanın, ortak bir geçmişin, ortak gelecek hayallerinin olmadığı bir ilişkide karşılaşmışsa ikilimiz, erkek henüz anlamaktan vazgeçmediği, kadın da anlaşılmaya çalışmaktan az çok vazgeçtiği için seks yoğun başlayan bu ilişkinin başladığı noktadan çok farklı yerlerde bitmesi muhtemeldir. yukarıdada açıklamasını yaptıgım üzere bu işler böyledir böyle başlar böyle gider.

ilişki seks merkezli olmak zorunda mı: diil tabii, neler paylaştıklarına bakmak lazım, ama seksi bu kümenin dışında bırakamayız: film tavsiyesi: the mother

tabi bunun yanında, bu kadınların bazılarıda uzun süre cinsel hayatı olmayan insanlar olursada, hayat koşulları ve çalışma objesinde geliştirdiği anti-sosyal yaklaşım sonucu erkek vb. bireylerle beraber olamamalarından yasadıkları gerginliklerden…. belkide; eksikliğini hissettikleri konu cinsellik olmayabilir.öyle yada böyle giderilebilen bir ihtiyaçtır bu.belki sevmek sevilmek duygusunun tatmin edilememesidir…. her ne olursa olsun bu koca hayat tecrübesine ve bu kadar kültüre karşın hataları devam ettirenlere brawooo…

24b08d717922a7b4b90712256b09ab0c7020bc3b_m polis rejimin tek sigortası gibi bir söz duydum anam dedim noluyoruz??? bunların yanında, Bugun Recep Tayyip Erdoğan dan tek bir dogru söz duymanın mutlulugu vardı içinde evet tek doğru sözü. evet bu hep böyledir çünkü. rejimin sigortası da bekçisi de polistir. polis, erdoğan'ın makam aracını, koç'un yatırımlarını, sabancı'nın fabrikalarını korur. aydın doğan'ın rotatiflerini, karamehmet'in baz istasyonlarını. şahenk'lerin çek koçanlarını da yine türk polisiı korur. çünkü türkiye'de rejim budur. halk değil. bunları yaparken de boş boş oturuyor izlenimi vermemek için arada iki gaspçıyı yakalar. bazen askerle "en çok ben koruyacağım, en iyi bekçi benim" kavgasına girişirler ama netice değişmez. çünkü son tahlilde tüm bunları türkiye halkına karşı korumaktalar. dolayısıyla iyi bir iş yapmamaktalar. VESSELAM

üzücü olsa da gerçek bu söz…??

ancuk

bu fikre katıldığımı belirtir, imzamı da koyarım.


varsayalım ki ??????????110 kilosun, her türlü eylemlerde orada burada gösteride, gayet demokratik bir şekilde haklarını savunuyorsun. hoppppalaaaa haydaaa 35 cop darbesi, 5 biber gazı, 5 ton tazyikli su, 7 gün gözaltı yalanı çerçevesinde işkence, bir sürü iz ve hediyesi olan psikolojik bozukluk, hoppada 60 kilosun! al sana rejimin kralı! ne bıdı bıdı yapıyorsun? bi daha korkudan kilo alırsan ne olayım? sigorta budur!


varsayalım ki???????? kızın öldürülüyor,hemde acayip bir şekilde traji komik perişansın, ne katili bulunuyor ne de için duruluyor, azgın dalgalar gibisin; çünkü '' kızlarına sahip çıksalardı '' diyor sigortan. hoppidi en az 20 kilo da bu rejimde gitti. geri ne kaldı ki, accık göbek, ayva!

varsayalım kü ne ????????? 17-18 yaşında birazda meraklı bir gencin annesisin. bir gün bir çatışma oluyor ve ordan geçmekte olan yavrucuğun bir kurşunla ölüyor. ha mukadderat, peki; fakat '' başarılı bir operasyondu '' diyebilenler varken, ve bu operasyonu başarılı bulup da istifa etmeyenlerin mevcutken halaaa kilo alabiliyorsan şaşarım. tabii ki zayfıladın. e şükret müthiş rejim sigortana. ya onlar olmasaydı ne edecedin? yazık değil mi senin bünyene?

sakın ama sakın ha sakın kızma sigortacağızlarına. hazırlıksız da olma, ayıp! kilo al ve gel benlen tarih bir mayısı kurşunladığında şöyle taksimde demlenek. olmadı üç fidan oluruz. olmadı bir türkle evli rus olur, '' fahişe la bu heral, hadee daldırağğ'' cümlesi akabinde polis otosunda tecavüze uğrarız. olmadı rüşvet alana kanımızı da veririz. olmadı bu sigortaya güvenip kıçımızı da! bak nasıl zayıflatıyor bu rejim ve onun koruyucu/uygulamacıları, şaşar kalır, sırf bu şaşkınlık yüzünden bi beş kilo daha verirsin.

afiyet olsun!

Michael_Jackson_Thriller-front

Michael Jackson Otopsi raporu

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11965306.asp?gid=229

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share