Cennette Huri Yerine Pompacı Nuri ile Karşılaşmak

Valla Aynen Başlıktaki Ruh Halindeyim Şu an, dokunmayın Alo? Okuyucu garibim bugün..

Hiç Severken Terk Ettiniz mi ? Yada tek edildiniz mi ? yıllar önce ben terk etmiştim,

Halen daha neden yaptığımı neden olduğunu bilmiyorum; Atilla ilhan güzel söylemiş “insan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı” öyle işte, bir kaç gündür bir arkadaşımın söylemlerimde geriye götürdü beni bir şey de diyemedim bu açılımına ne desem diye düşündüm deli gönül coşmak istedi Cesur yürek atıfta bulunmak istedi sustum birden konuşamadım bir şey diyemedim, o seneler önceki yaptığım şey doğrumsuydu yanlışıydı bilmiyorum ama şu anda düşüncelere daldırdı neyse mesaj gönderdim biraz önce… aslında kalpler birbirine bağlıyken beyin herke için en iyisi olacak çözümü bulmuştu.. hayırlısı olsun, arkadaşım sanada :)


Dün gece garip bir rüya gördüm aynen konumuzla ilgili uzun zamandır görmediğim birisi sanki dün yanımdaymışçasına sanki hep yanımdaymışçasına rüyalarımın içinde kol geziyordu, bir bilgin derki; rüyamızda gördüğümüz herkesin kendimizin olduğunu ? nasıl yani diyorum bilinç altında yaşadıklarımız aklımızda zihnimizde yaşanılanların bir birleşesimi yoksa harbide o anı yaşıyor muyuz bir şekilde, işin ilginç tarafı rüyamda gördüğüm kişi bu aralar Kıl olduğum birisinin kızı olarak görünüyordu nasıl yani diyemeden edemiyorum ama o kadar özlemişim ki sanırım pek de umursamıyorum, en uzun suren rüya 12 saniye imiş saptamasını çürütmek üzere bilim adamlarını (güzel ve alımlı olanlarını) yatak odama davet ediyorum.ya ben 12 serden bir bilyona yakın rüyayı birbirine ekliyorum ya da bu bilim adamlarının denek grupları rüyalarında erken boşalıyor. valla öyle lan, ben dün gördüğüm rüya baya uzundu öyle kısa falan değil nasıl 12 san yani.., kendi üstümde yaptığım bilimsel araştırmalar gösteriyor ki, saat 7 ile 8.30 arası her beş dakikada bir uyanıp saati kontrol ederek, 5 er dakikalık uzun uzun anlatabileceğim rüyalar görüyorum. rekorlar kitabi yetkilileri uyuyor mu Alo ?


rüya biter yalnızlıkla
yalnızlıkla biter rüya


Ed… Ne diyeyim ben sana..


heyecanlıyım aslında neden ve nasıl bilmiyorum ama heyecanlıyım. hatırlıyorum bu kadarını. kapı açık, hafif bir ışık vuruyor merdivenlere, geleceğimi biliyor olmalı...

Tam orada son basamaktayken aralanıyor kapı. işte orada evet orada. özlemişim. bu kadar uzun bir süre yada bilemediniz uzun oldu ama kısa dün gibi bir sürede birisini özlemek sağlıklı mı? normal mi? ya da özlem değil de ben gene mi abartıyorum acaba? eğer ben abartmıyorsam, bu ev hali görünümü içerisinde, dağınık saçlar, ev kıyafetiyle bu kadar da güzel görünmesi normal mi? özlemişim evet boşuna kendimi kandırıyorum, uzak durmak lazım biraz belki de, gözlerine, minicik burnuna, dudaklarının kıvrımına baktıktan sonra çok zor değil mi? çok zor..



Sarılıyım en azından. bu normal sınırların en üst sınırı sanırım. hoş buldum. bulduklarımdan çok mutluyum emin ol. iyi ki buradasın. karanlık. bir sis perdesi doluyor ve griye çalan puslu bir ışık üzmesi içerisindeyim. bir metre ötesi yok. biliyorum ki hemen arkasında o var. elimi uzatıyorum, kayboluyor uzattığım yeri göremiyorum. bir adım daha ileriye atmaya korkuyorum. kaybolurum diye. olduğum yerde elim ileride avuçlarım ona dönük, açık. yardım bekliyorum sanırım... tutacak mı?



kırmızı bir koltuk. iki kişilik. önümüzde bir ekran, mutlu kılacak, ileride yeniden ve yeniden izleyeceğimiz bir gösteriyi izliyoruz. güldüğünü sarsılan omuzlarından anlayabiliyorum. başı dizimin üstünde, elimi nereye koyacağımı bilememenin rahatsızlığını hissediyorum. saçları geliyor aklıma, oynuyorum saçlarıyla, arada espri şart: hani ben de yok ya, görünce dayanamıyorum. omuzları sarsılıyor yeniden. kokusu burnumda, derin bir nefes alsam diyorum ve hep içimde kalsa. bir rüyanın içerisindeyken uyumak mümkünse uyumak istiyorum. kokusuyla. çok mutlu uyumak ve öylece uyuya kalmak. ama mümkün değil. yine kendisi oluyor. evet abartmamışım, her haliyle güzelmiş diyorum giyinip geliyor da dışarıya çıkarken ne kadar da güzel göründüğünü hatırlıyorum, ilk zamanlarını. arada bir cam, bir kaç insan ve bazı bazı bir kaç dolap. ama orada, görebiliyorken, ne denli büyük bir açgözlülükle, içercesine izlediğimi anımsıyorum...



insanlar geçiyor çevreden, nasıl baktıklarını görüp beni kıskandıklarına emin olduğum için mutlu oluyorum başkalarının kıskanç bakışlarından. benimle olduğu için çok mutluyum. bensizken belki bin defa yaptığı her şeyde sanki kendisi yapamazmış gibi düşünüp, bir bahane bulduğum için mutlu olarak elimi uzatıyorum. bazı bazı kırmıyor da eli elime geliyor ya iyi ki eli elimde, yoksa karşıdan gelen bir sürücünün anlık dalgınlığına kapılmamak imkansız. tutup çekiyor beni.
karanlık. sis perdesi. aptalca bir kaç espri. konuşacak konu bulunamadığında doğan kız çocukları. bir kaç kaçamak bakış. gene karanlık.




gözümü açıyorum. rüyaymış. titriyorum, üşüyorum mu ne? ateşim var. telefonu almak için kalkıyorum. başım dönüyor. kafamda da bir garip dumanlı hal. anlamsız. telefonun ışığı gözümü alıyor.

çağrı varsa diye bir umut. ya da en azından bir sms belki? Evet Sms var Sultan Koralay'dan

Aynen Şunları Yazmış..

“En Güzel rüya sana gelsin bu gece, en özlediğin alışıkta bırakamadığın tatlı insan girsin rüyana, iyi geceler zuzu”

Bu mesajı görünce şok oldum hemen yazdım sultana nasıl yani diye içine mi doğdu ben neler gördüm sen nasıl dileklerde bulunmuşsun??


Ve sonramı


hastayım sanırım.


anneme gidiyorum, hastayım sanırım.


neyin var? üşüttün mü?


ramak kaldı anne. bütün vücudumda halen kokusu. geçtiği her yerde başka bir beraberlik isteğiyle yanıp, yeniden üşüyorum. nerede olduğunu görebilmek için etrafıma bakınıyorum, başım dönüyor.



yok ki.




Bye..

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share

4 Yorum:

EZGİ dedi ki...

ne buuu??? şimdi de "^rüyanda gör" modası mı başladı??? anca rüyamızda görürüz zaten o ayrı da...ben rüyamda bile görmek istemiorum...DİLEMEYİN!!!

Adsız dedi ki...

Çok içten yazmıssın ilker :) eskilere gitmişsin bu rüyanda.

İRA dedi ki...

Valla benim ki uzun ve eski bir mesele ezgim :) seninki sıcak ve taze haha :) bilinçaltımın derinlerine inmişiz desene hahaha :)))

İRA dedi ki...

Teşekkurler Adsız :) gittik valla eskilere, cem babanın dedigi gibi girdik bir alamate gidiyoz kıyamete :))

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN..