bir yol daha.

so_far_away_by_miamojolene

Bazan piyasaya güvenmezsiniz,pek de sık yapamadığınız satış a karar verir ve gerçekleştirirsiniz. Elinizdeki donelerde oldukça sağlamdır.

Rahatladıktan sonra çubuğunuzu yakar borsanın düşmesini beklersiniz.

Ertesi gün piyasa alıcılı açılmıştır ama önemli değil, nasıl olsa akşama kadar epey vakit vardır.Akşam haberlerde borsanın 1000 puan arttığını haber alırsınız.

EE eesizin borsacı olduğunuzu bilen çevreniz,hadi yine iyisin falan gibi laflar ederler,tırlatma katsayınız feci halde düşmüştür.Ama ertesi gün düşeceğinden kesin eminsinizdir.

Ertesi akşam borsa 1500 puan daha artmış ve çevrenizdeki tebrikler artması bir yana birde ciddi şekilde kıskanılmaya başlamışsınızdır.

Way be herif iki günde %10 götürdü lafları kulağınıza gelmektedir. Saçlarınız(eğer varsa tabii,bende yok )dikleşmeye vucut kimyanız bozulmaya başlar.


Birkaç gün geçtikten sonra bile borsa yükselmeye ve rekorlarına devam etmektedir.Düşünmeye başlarsınız yahu herkes yanlış benmi doğruyum ,böyle bir şey olurmu aptal kafa falan deyip kendinize kızarsınız.

Bu sefer ertesi günü iple çekersiniz.Sean başlar ve yine yükseliyordur.

Hemen mallarınızı alır rahatlarsınız ,gerçi elinizdeki mal adedi %20 falan azalmıştır ama olsun,zararın neresinden dönülürse kardır dersiniz.


Ve olan olur olur ,borsa yağmur gibi satış yemektedir.Birazda maliyet düşürmek için kredili ile alttan alısınız ve şelale düşüşü başlar.


Geçmiş olsun.

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share

0 Yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN..