İŞSİZLİK RAKAMLARI ŞUBAT AYINDA %16,1 BU BİR REKOR

hello_again

ilginç günler yaşadık AB anayasası reddediliyor,euro düşüyor,TL dolara karşı bile değer kazanıyor,borsa çıkıyor vsvs .çevreme baktığımda ise herkes borsada para kaybediyor, kağıtlar sayılıyor vsvs borsa yükselirken kaybedilirmi evet adamı önce hasta ,sonra manyak edip elindeki avcundakini alırlar işte. eee bu iş böyle yersen,yemezsende git nafakanı başka yerde ara burada dediğinden yok!!!

Bir uçak macerası

Bazan bir hissenin başına çok kötü şeyler gelir,Bu herkesin başına gelir,Uçak ta böyle oldu.Bazı Ekonomi Forumlarında inanılmaz şeyler yazıldı çizildi.

Neticede bu düşüşe yakalanan bazıları,hisse birkaç kez satış fırsatı vermesine rağmen,oturup dua ediyorlar.Halbuki satıp başka yerlerde şanslarını deneyebilirlerdi.

Nitekim bende 5.40 dan bir miktar almıştım,stop lost um 5.20 idi ,ama bize sürpriz yapıp 5.60 a verdik.Aklıma sevgili dostum Nasrullah Ayanın anlattığı bir hikaye geldi.

Bir gün çitçinin birisinin kapısı çalınmış.adamcağız açmış ve buyurun ne istiyorsunuz demiş,o da ben Azrail,canını almaya geldim demiş.Adamcağız ,ya böyle habersiz gelinirmi ? yaptığın çok ayıp demiş.Azrail Allah Allah bu güne kadar hiç böyle bir cevap almadım ,peki deyip gitmiş.Derken çitçinin öküzü ölmüş,birkaç ay sonra ekinleri kuraklıktan yanmış,bir müddet sonrada tarlasını sel basmış.Adam amma uğursuzluk var demiş.Bir gün yine kapı çalmış,gelen Azrail,adamcağız hemen söylenmiş,hani haber verip öyle gelecektin demiş.Azrail cevaplamış,önce öküzünü öldürdüm ,anlamadın,tarladaki ürünleri kuruttum,gene anlamadın,sel bastırdım ,daha artık ne haberi vercektim deyip işi halletmiş.,

Sakın ola habrleri almamazlık yapmayınız.
Unutmayın; haddini aşan ,zıddına dönüşür….

SAĞLIĞINIZA VE PARANIZA SAHİP ÇIKIN..

Ortak bir kanı oluşmuş borsada,patronlar madem mallarını alıyorlar,patron doğru olacağına göre bizde alalım.Amma fiyat düşerde çıkmaz ve vatandaş bakar ,bu ne iş der.

Biz bu işe başladığımızda patronların burada hiç işleri yoktu.Bizde abdurahman çelebi misali al gülüm ver gülüm yapıp gidiyorduk.


Ne zamanki piyasa büyüdü,paracıklar ehemmiyetli rakamlar haline geldi,patronlar işi keşfetti.Şimdi bayağı kağıtta artık direk patronlar oynuyor.

Sende yok temeli şöyle ,takası böyle,tekniğide bu diyip,konuşacaksın ha.Ben o tekniği,takası,temeli,ciroyu ,yerim anam.

Eee adamın elinde kağıdı var ,verir düşürür,parası var ,alır yükseltir veya düşürür.Bilgi nin kralı var.Sende ne var? Mangal gibi yürek.Hadi canım sende!!Sen, patron orada dururken, kazanacaksın ha. Valla ne diyeyim

helal olsun sana!!!

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

Good web sitе you have hеre.. Іt's hard to find good quality writing like yours these days. I seriously appreciate people like you! Take care!!
My web page ... Samir Barai

İRA dedi ki...

Thank you, but how did you understand, iam writing in turkish. I wonder how you understand my text ??

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN..