Ne KaDıNLaR SeVDiM ZaTeN YoKTuLar…

135449_alice_practice_1

Bugun Birazcık konpestimin dışına çıkıp degişik konuda yazasım gelir…

Başlıkla alakalı alakasızda olabilir okuyucu garanti veremem? risk içermiyor ama, cümlelere baksanıza ekonomi fışkırıyor risk misk vs… bugun 3 saat uyudum kendi kendime insomnia mı oluyorum dedim tırstım bora abim o yolda ilerliyor ee haliyle bendede olması normaldir, bora abim mi kim ? Yalan dünyadaki Yalan olan onca tonla seyden sıyrılmış tek gerçeklerden severim sayarım herşeyi yaparım onun için zaten bu dünyada vazgeçilmez diye tabir ettigimiz hepimizin hayatında vardır bir kaç kişi ımmm bende bir tane var, severim sayarım dostlarımı arkadaşlarımı hepsinin yeri farklıdır ama bu insanın ki çok daha farklı neyse arabesk e baglamaya başladım gelelim konumuza….

bir kaç gün önce odanın şeklini şemalini degiştirirken birşeyler fark ettim.

ayrıldıgım hatunun rapunzel sacları..
ayrılalı 3 sene oldu, evi tasıdım, hala saclari bi yerlerden cıkıyor. ulan her yerden sacları mı cıkar bi kadının..
sac kadın..sac kadın..
gecen gun yemegin icinden bile cıktı..
bu durumda anlıyoruz ki, bi kadının saclarını silmek mumkun degil. hayır elekt. supurge de buyu mu var nedir.
anlamadım….

sadece saçlar mı yooo?? ruhundaki diş izleri.
hem sevişirken hem kavga ederken bırakmıştır oraya.

O kadar çıktıgım birlikteligim oldu sanırım tek aşkı yaşadıgım insan bu oldugu için kalıtsal şeyler çıkabiliyor unutulmuyor vb.. işe yarar olanlarının adına tecrübe derler. vs.vs..

Beşiktaş haftaya Denizliye Geliyor Burada Şampiyonlugunu ilan edecek, Denizli Ligde kalmayı becerdi, yani iddası kalmadı gel yen al diyecek bastırmayacaktır bence, ama belli olmaz Fenerbahçe maçını anımsadım ama şimdiden şampiyonluk kutlamalarına başlayan güzide insanlar bjkliler . hakettiniz siz, çoşun tabi. çoşuyorum ben de bu arada. İddaa kuponu tuttu :))

Hım aklımda sinir oldugum okudugum bir haber var yorumluyayım

sınır bölgelerinde mayınları temizleyecek firmaya verilecek kullanım hakkı...

çok mayın temizleme haberleri geldi geçti dimağımızdan da; bu temizlik sonrası sınırsız kullanımlı kiralama hakkı, az buz da değil, 2 kıbrıs büyüklüğünde bir alan...

hesapladim, kiralamak topu topu van minut suruyormus..????

allah akıl, fikir veya hiç olmassa hesap makinası versin, o da olmadı belanızı versin.

Hesap Makinasını Alanın büyüklügü için diledim

Hadi ben yatar

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share

2 Yorum:

adsız dedi ki...

senden artık geri hiçbirşey istemiyorm sen insanı arkadan vuranlardansın erkeklik gururun için beni yaktın,se yaptımsa devam etmek için ordayken olmadı kalemini kullandın her zamanki gıbı çıkardın ilk söyledğimde ben...le berbr olsadn kımse açık kapı bulamaz bende bu kadar göze batmazdım beni vurdurdun yerden yere artık anldımk dönüş yok hele bu anlayamadım nefrtin hala sanal ortamdan devam,dönş istedim o yazının stündekı resim neyse bende evde sgi.sız çalşcak deylim kimseye para içn hiçbir şey vermedim bundan sonrada öyle . ha birde ben alvi deyilim kur.n dıplomam var . senin dediğin gibi dınin içini boşltanardan deylim her insan halifedir görünüş olarak olmasada bir kelimeyle hatırlar hatırlatırsıni, reelliğe gelince bu sence ne anlama geliyor srmak sarmalamak ,kısacası parmanda oynatmak senin sevgi anlayışın bu demekki , her şey deyişir diye hayal kurmak yanlış deyilmi evet trbzonuda tanıdm bitti. başka varmı kalemimi kırcan bır şey yak yık öl dür yolunda hiç taş kalmasın . yolun açık olsun faruk ipek arabası boe plakalı bhçe şehirde oturan dört dörtlük hayat anlayışı ,hatasız süper insan bu hakaretlerini ben hak etmedım onları sana iyade ediyorm sen çıkrdın benı ama gerçekten hasta oldum 2 günlük rapor aldım ertsi gün gelcektim içne sıçtımın adaleti bana hiç çalışmadı. suzan obu kaç gün gemiyo sorun yok .bana tutanğda suzan yş ustayı doldurup , tutturdu hak adelet yerini bulur elbet . burda öyle bir sorunum yok okadar büyükki ustalarla zorki oturtulmuyorsun muhabet açıp her bokuna kadar konuştulumaya çalışılmıyor çarpıtılıp ona buna yetiştirilmiyor cımbıcılar bizi görmüyor bir dakikalık nefes alışımızı sız işinizi yapmıyorsunuz erkeklerle bakışıyorsunuz diyemiyorlari çozgücüler yok çözgüçüde dokumada söz sahibi olup gelen bayanlara baskı yapıp onları yata atmaya çalışamıyor muhasseciyle iş birliği yapıp dokumacının yazması gerkenleri yazdırmama gibi baskı hakına sahp deyil hele muhssebeciler asıl anladığı işni çok iyi yapyorlar dokumayı yaşlılar kulübü yapmıyorlar dokumacıyla alakaları olamaz olması gerktiği gibi portatif deyıller iki kadı patrona taşmıyarlar ısıtma sıstemi var üşümüyorsun ben senin yüzünden hasta ol du senı düşünürken yatkta saat 6 gibi yıkanmam gerekti ykandım geldım o gcede ayaza çekti çok sğuktu hastalandım her şey senın suçun yeter artık bu kadar canımı yaktğn o ipleri neden koydun kendimi gerçekten sım dyemi mutlumu olcan sen beni zaten öldürdün karşılıksız aşkmış sçym her şeyıniçe

İRA dedi ki...

sen çok yanlış gelmişsin kardeş..

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN..