Patronlar Son!

Şimdi fazla likit olmayan bir sürü kagıt var, arsan, ipek, koza,dardanel,gediz,menderes gibi neredeyse 100 tane var hepsini sayıp gözlerimize yazık etmeyeyim.

Bunlar sadece borsada halkı kazıklamak için halka açılmışlardır,bazan bu tür kağıtlar arasında yorumlar çıkıyor,MACD al verdi,yok stochastik bilmem kaçta ,burayı kırarsa şöyle olur falan diye ,bu tür kağıtların temel ve teknik analizi falan olmaz,onları sahipleriyle başbaşa bırakın.

Tabii bu tür kağıtlara halka arz iznini kim,nasıl verdi onlarda ayrı bir hikaye ya!!

USA ya dikkat edin,orada parlamak ve yasal yoldan zengin olmak mümkündür.İşte bu ülkenin en önemli özelliğide budur.microsoft,cisco,HP,AMAZON,GOOGLE,yahoo,apple ,dhl,oracle vsvs.gibi şirketler yeni tech,girişim yeteneği vs gibi özellikleri kullanarak yükselebilirler.

Biz de bu durum sistem için büyük tehlike olarak adlandırılır ve tez elden yok edilir.

Hemen ÇOK VE YABANCI holdingler ,arkalarına bürokrasi ve siyaset desteğinide alıp adamı inim inim inletirler valla ,doğduğuna pişman ederler,öyle oluncada meydan sayfanın başındaki adamları türetir.Tabii olan bize olur,dünyanın en kötü teknolojisine sahip arabalara bizi yirmi sene bindirirler vesselam..

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share

1 Yorum:

İRA dedi ki...

0506 937 7777 ara bakalım

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN..