Pic Adamin icindeki DuYGuSaL Çocugaa Ulasmak

3226_156426395690_756710690_6622951_5003527_n
Windows Media Player’da Çalan Müzik (Yılmaz Erdoğan – Etme ) Eşliginde Başlar Yazıya,
bu güzel, hafif sıcak, hafif serin ilkbaharın son akşamında eve yeni giren bu bünyeye akdeniz akşamları’nda biraz muhabbet, birkaç bira isteten, insana beni bu güzel havalar mahvetti dedirten ve zamansız gelen herşeye sövdüren güzeller güzeli şiirin etkisi altında gayet duygusal uçmuş vaziyette dökülür sözcükler agızdan,
Msn den zangur zungur nasılsın iyi geceler iletileri geliyor durumu çevirim dışı yapmam şart yoksa perim kaçacak bu arada msn de bir ileti görüyorum benim akıllı arkadaşlardan birisinin iletisi aynen şöle… -peter pan olsam, neverland'in ortasına sıçsam, içim ürperiyor ya evde yoksan?- Muhahaha koptum ALLAH Cezanı Vermesin Şukufeee :))) durun bir tane daha var, -sibel uyuyor , annesiyim ben- :))) iyi güldüm
Neyse okuyucu bırakalım Msn iletilerini’de konu çok bugun, benim Bir Melegim var ?? evet var Can(a)n, kanatsız bir melek, her zaman bir tabusu var yıkamadım gitti, Çok Şanssız oldugunu söyler durur, sanki Şanssızlığını dile getirmek için proğramlanmış sürekli aynı hede hödü, Şanssız olmadıgını biliyor artık, felsefeyi anladı sonunda, “Ekinler Baş Vermeden, Kör Buzağı Topallamaz” :) yeni bir işi var artık iş kadını edasında sabahları msn de görünür selam kelamlar çok ciddi tabi bizde yavşamıyoruz iş kadınıyla konuşuyorsun sonuçta,:) neyse benim asıl üzerinde durmak istedigim Kişi… E(z)gi…;
Kendisinden korkulur, ayrıca...fazlaca güzel ismi var hem,ez'den gi'ye her daim düşeş gelen zarlar... :) Bazi konularda baskalari gibi mirin kirin etmeden gercekleri yuzume carparak daha objektif dusunmemi saglar bazen kafayı yedirir, bazen güldürür, whoooper menü tadında tadlar bırakır, Biz hiç iyi olmadık taki bugüne kadar… Garip Bir Bacak Formasyonu yaşadım bugün multi acayip, sanırım bacak üzerine ihtisas ve Tez hazırlayabilme yetisine sahip birisi olarak görebilirim kendimi… evet…
Konu Şundan ibarettir; E(z)gi’nin Bacagında Oluşan Bilinmedik Bir uyuşukluk.. Malum konu üzerine bugün merakla ve heyecanla beklenilen ve MR sonuçlarının Doktor x tarafından incelendikten sonra verecegi o güzel haberleri beklerken biz.. X ameliyata girmiş yarın sabah alınacak sonuçlar bu kadar meraklandıgımı hatırlamıyorum, hayatta önemli kişi değerli kişi anlamına gelir benim lugatta ayrım varsada ayrım yapanların sorunudur, klasik ve fantazi yazı yazmasınıda sevmem, sonuçlar ne olursa olsun, yüzün gülecek her zaman… garantisi bendeniz..
iyiki tanistigim,inandigi seylerde dedigim dedik tavrini bile kendine yakistiran, daha yaşadığı bu yere çok şey katacak, dünyayı istila amacıyla gönderilmiş, ve tabi bu dünyaya ait olmayan velhasıl-ı kelam, Bu satırları okurker suratının almış oldugu bu şebek sırıtma pozunu her zaman görücem yüzünde… :)))
Müzik Degişir TiamatTheTruth'sForSale !!!
Başlarım valla Mail box a zırt bırt Facebookdan 1 yeni mail diye uyarı çıkıyor basıyorum hep aynı şey. xx kişi sadrazamın hangi taşağısın? testini çözdü ve sonucu sol taşağısınız çıktı. (Bıkmışlık halim belli oluyor mu ? )
Unutmadan Bugun Beni Delirten Bir kaç olay
Bursada Bir Hastanede yangın çıkar 8 kişi ölür,!!!
Çıkan Bakan ve Vali açıklama yapar, herkes görevini layığı ile hatta cansiperane yapmış,bababababa yangına 2 dakika gibi çok kısa bir sürede müdahale edilmiştir...babababa ancak, her nasıl oluyor ise; sonuç, kısa sürede söndürülen yangında 8 kişinin ölmesi!!!!...
durun devamı var karışmayın bana….. aynı sayın bakan dan bir açıklama daha gelir; "ölenlerden ikisi zaten beyin ölümü beklenen hastalardı." şeklinde trajikomik bir açıklama yapmıştır duydum Vallahi ya Ekrana Uçasım geldi Şİmdi!!! "beyin ölümü yıllar önce gerçekleşmiş olan bir güruh mu bizi yönetiyor?" diye sorası geliyor insanın. ateş düştüğü yeri yakar ey efendiler. insana değer yok bu ülkede!!.
eşeğe altın semer vursan da eşektir arkadaşım. birinin budizmi kabul etmesi buda nın da onu kabul ettiği anlamına gelmiyor ki.
VE Bir digeri, Buna Küfürler etsemde az neyse söz verdim öle uçmuycam fazla
Sonunda Artik eminim ki Türkiye büyük ve güclü bir ülke Olmaktan Çıkmış. kendi gömdügü mayinlari bile cikaramiyor. yazik! Hemde Binlerce Kez
Bundan önceki bir kaç yazımda Mayınlı Arazi Temizlenmesi ile ilgili ufak bir dip not geçmiştim, bugün Tüm Tv Kanalları Bangır Bangır Sabahten beri bu haberi yineledi, ısrarla "ihale israil'e verilecek" deniliyor. ne demek ihaleyi israil'e vermek anlayan açıklasın bir zahmet. israil kendini koruyacak asker bulamazken bize mi asker gönderecek devlet olarak? ne alakası var?
- o büyüklükte bir arazi (sınır olmasını bir kenara bırak) nasıl yabancı firmaya verilir?
- israil ile suriye arasında yıllardır devam eden sorunlar ortada dururken, suriye-türkiye sınırı hangi akla hizmet bir israil firmasına veriliyor?
- bir ülkenin sınırı bir şirkete (yerli veya yabancı) verilir mi?
- pek gıymatlı başbakanımız konuyla ilgili açıklama yaparken konuyu neden "azınlıkları ülkeden kovmak faşistlikti" noktasına getirdi? (bence de faşistlikti ama bununla ne alakası var?)
ben mi bir şeyleri götümden anlıyorum ya da abartıyorum yoksa bu millet mi iyice otlaştı da hiçbir şeye tepki vermez hale geldi, anlamadım.???
Neyse Okuyucu Bastırdı Uyku Deli Cevat Abimin Bir Repligi İle Veda Eder ve Giderim
-kelebekler osurmaz osursa da duyulmaz benjamin.bilim yolunda kaydettiğimiz bu gelişme tarihe adımızı altın harflerle yazdıracak idi.ayrıca bebek boku ticareti ve at bacaa!
at bacaa potasyum,hububat fiyatlari,portakal kabugu,nıhahahaha...

Yazımı Pasylas!

Bookmark and Share

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

O şansı nasıl yakalarım bilmiyorum,olmak istediğim yer orası fikrim hiç değişmeyecek ve mücadeleyse mücaldele hatalar insanı olgunlaşrır.

İRA dedi ki...

ne hatalar yaptın ?

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN..